ТОП ВИДЕО |
Wednesday, 03 November 2010 11:18
Здравје
Помалку сол во секојдневното мени може да го намали ризикот до една петина од развојот на срцеви болести, тврдат британските научници... Новото истражување покажа дека ако прехрамбените компании го ограничат количеството на сол во своите производи ќе го намалат за една петина бројот на случаи заболени од срцеви болести. Забраната на производителите да додаваат сол во готовата храна, сендвичи или чипсови ќе спаси десетици илјади животи годишно. |
Најчитани
Најнови
24FUDBAL.com.mkМакедонија | Езгјан Алиоски одигра 90 минути за Лидс против Брентфорд, меч...
Шпанија | Јапонецот импресионираше во текот на претсезонските подготовки з...
Шпанија | Неколку извори од Шпанија пренесуваат Реал Мадрид и ПСЖ се во на...
Англија | Офанзивецот имаше големи проблеми ланската сезона откако се здоб...
Hot & SexyСигурни сме дека не би имале ништо против да ве изеде ваква секси волчица...
Сигурни сме дека би сакале да одите во пустина со ваква дама...
Девојките се неодоливи, а нивниот заден дел уште повеќе...
|